29/3

Vi har inte hunnit smälta bort. Än. Även om det känns så. Varken jag eller Rasmus är gjorda för värme och lägg på luftfuktighet på det. 
 
Idag har vi åkt på något som jag valt att döpa till "världens längsta himla väg" tror vi åkte drygt fyra timmar på en rätt rak väg. Det var knappt några bilar eller byggnader eller något runt den. 
 
 Obs att bilden inte på något sätt gör vägen rättvisa. 
 
Nu är vi utanför Townsville och vi har ÄNTLIGEN hittat gas till köket. Som vi har letat efter det! Så nu kan vi sluta köpa så himla mycket snabbmat (är tanken). Fast det blev köpelunch idag (fanns ju typ inget längs vägen). Kebab som inte var kebab men god ändå. 
 
Vi svettas alltså bort i värmen så himla skönt att vi kunnat ta ett dopp både igår och idag! Rasmus är bäjd och glad med det. 
 
Vet inte om jag skrev det men Rasmus tycker att tältet vi har är så himla dåligt (det är rätt kasst iof). Sättet man sätter upp det på är så himla lätt. Vi ska filma och visa någon gång.
 
Det är lite tråkigt att vi fått vintertid nu. Det betyder alltså att solen går ned runt halv sju redan! Nu vill Rasmus sova fast klockan bara är halv nio... idag sover vi utan yttertält. Det har börjat lukta igen och det är ändå himla varmt!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Lilla Anna och Stora världen

Nu på Nya Zeeland

RSS 2.0