27/9

Och idag är vi lediga igen. Tydligen så är det nu bestämt att vi lämnar här den elfte. Lite tidigare än vi tänkt men det känns ändå bra. Får vi tid att utforska sydön. Jobbletande är fortfarande aktivt. Går väl sådär. Det enda som känns tråkigt med att lämna är att Rasmus väldigt troligt inte kommer att hinna jaga, något han sagt att han vill göra sen vi kom hit så det är han lite besviken över såklart. Men, men, så kan det vara.
 
Rasmus kände sig okej igår så han jobbade. Det skulle han inte ha gjort för på kvällen fick han hög feber igen. Men den hade som tur var gått ned till morgonen. När han får feber så så är det som att han pratar i sömnen, bara ännu mer. Och hans ord blir ännu mer otydliga. Så igårkväll roade jag mig med att lyssna på honom när han babblade osammanhängande. 
 
Lammen mår bra. Eva äter som hon ska förutom när vi glömmer bort att mata henne på ett bra sätt (Typ som jag har gjort nu, whoops, borde gett henne mat för en timme sedan men glömde så nu kommer hon inte äta bra till lunch. Oh well, hon överlever). 
 
Nu sitter vi med internet lite sen ska vi hem och jag ska diska (Oh, så kul!) Och sen laga mat tills när de andra kommer hem. Hade tänkt att planera lite inför kommande resor, men det blev inte riktigt så, nej...Försökte kolla upp lite vandringar vi kan göra men allt är svindyrt och vi vill ju bo ute inte på campingplatser om vi är ute och vandrar. Så det blir nog mest daytrips för oss. Vi hade tänkt att gör Tongariro Crossing när vi lämnade här men det är fortfarande snö och guidade turer där vilket är svindyrt (eller typ 600 kr/person) så vi väntar med det tills i sommar när vi kommer tillbaka upp igen. 
 
Men, men, nu får jag väl gå och mata det där lammen. Det har kommit upp lite bilder på facebook. Och mamma, jag svarar på kommentarer när jag känner att kommentarerna behöver svar.

Lilla Anna och Stora världen

Nu på Nya Zeeland

RSS 2.0