30/6

Igår var jag så trött så trött så trött. Konstigt hur det där är. Var trött i fredags när vi kom hem, var trött i lördags och söndags för att jag jobbade och var trött igår för att. Tja, vem vet. Jag sov för länge kanske.
 
Så idag satte jag klockan på sju så jag kunde morna mig till åtta och sen vakna till ordentligt. Nu försöker jag göra lite webdesign och Rasmus sover. Här rullar allt på som vanligt. Vi hade funderat på Hobbiton denna veckan men det såg ut att bli regn varje dag så vi väntar med det. Hade också funderat på en annan sak men pga regn här har jag avvaktat. Och inte har vi fått något regn! Imorgon skulle det dock inte bli regn just nu så vi kanske åker då, vi får se, vi får se!
 
Igår ringde de från Blue Duck Station, dit vi ska åka efter här. Och nu är det bestämt att vi ska dit 11 augusti (fråga inte varför vi valde det specifika datumet. Det kändes bra helt enkelt.) Intresserade av det stället kan läsa mer här. Vet inte hur mkt aktiviteter vi kommer att göra när vi är där direkt eftersom vi ska volontärarbeta. Det kommer vara mitt ute i ingenstans utan telefonmottagning eller internet. Min kära mamma är inte jätteförtjust i just den delen.

Lilla Anna och Stora världen

Nu på Nya Zeeland

RSS 2.0