31/1

På söndagar brukar våran chef tycka att vi inte behöver jobba efter att vi städat. Så idag ville jag iväg och göra något.
 
Vi åkte in till Steampunk HQ. Väldigt svårt att förklara vad det är. Ett stort skrotupplag ungefär fast coolt, hehe. Var inte riktigt så coolt som jag hade trott men ändå coolt
 
På något sätt hade himlen faktiskt lyckats driva bort molnen och det var riktigt fint ute (fast nu regnar det igen så ni kan vara lugna!). Jag kunde till och med ha klänning på mig. Happy days! (Hade med mig extrakläder och frös lite men ändå). Det fina vädret kunde vi ju bara inte strunta i så vi köpte glass. Från ett ställe som gör sin egen. Rasmus ville ha två kulor men det blev så att vi båda fick en kula fast i två smaker. Och de var riktig stora! Nästan som när jag gör glass till mig själv. (Jag inser att ni är otroligt intresserad av våra glassar, ja).
 
Sen åkte vi och gick lite i Oamaru Public Gardens. Väldig fin park. Pelle hittade ett aviary, alltså fåglar. Där blev vi kvar länge för han hittade en duva som höll på att bygga bo så den höll han på och stoppade in pinnar till. Inte helt dumt. Dock gjorde sig mina ålderskrämpor påminda och min höft började göra ont när jag gick. Igen. Min kropp är så spännande, den hittar alltid nya sätt att göra ont på. Tror det är det här mamma kallar för "äkta Bengtsson". 
 
Sen fick jag shoppa lite. Skulle bara kolla på träningsbyxor. Slutade med att jag köpte ett par ballerina i för stor storlek. Men de kostade bara 30 kr och var väldigt sköna och snygga så. Fast det tyckte inte min pojkvän, han gillar inte ballerinaskor.  Det blev lite annat också. Men inte till bara mig. 
 
Sen tänkte vi kolla om vi kunde se Yellow Eyed Penguins (alltså en annan sort än de vi sett innan). Ibland kan man se ett par stycken på en strand här nära. Fast vi hade ingen tur idag. Men lika glada är vi för det, det var jättefint där! Vi ska försöka igen en annan dag. Ta med oss kameran och en picknick en fin dag. 
 
Sen handlade vi lite matvaror och så åkte vi hem. Och åt mat och kollade på ett av mina tv-program jag följer. Himla bra dag helt enkelt. 
 
 
 

Lilla Anna och Stora världen

Nu på Nya Zeeland

RSS 2.0