30/7

Lite såhär funkar det hos oss. Jag hittar saker vi kan göra, Rasmus går med på det och sen får mig att göra extra saker jag känner mig tveksam över innan vi gör dem.
 
Idag så åkte vi iväg till Rainbow Mountain. Jag hade läst att det var jättehäftig utsikt så tänkte att ett berg ska vi väl klara. Och så tog vi med oss pickniklunch. Jo, men tjena. Vi höll på att dö. Kan ju glatt konstatera att vi inte är i så himla bra form. I början var det rätt lätt men sen blev det jobbigare och jobbigare, i takt med att vi blev hungrigare och hungrigare. Men vi hade gett oss sjutton på att vi skulle upp! Det var en lång bit då jag sa snart är vi uppe, Men det var vi aldrig. Men till sist kom vi upp och det var så himla värt det! Vet inte hur högt berget är men vi såg otroligt långt. I början gjorde vi några avstickare också (eftersom Rasmus är som är han är). På ett ställe var det jättehäftigt och kändes verkligen som något ut Sagan om Ringen. Vi tog närmare 300 foton...
Långt där borta är Rotorua. Jag gillar hur vägen slingrar sig fram mellan kullarna.
Vi behöver ju inte kolla på hur tjock jag ser ut här...
 
Rasmus hittade en lejonklippa men saknade lejon så ryggsäcken fick duga.
Såhär glada var vi i början innan vi visste hur jobbigt det skulle bli. 
 
Nu på kvällen har jag jobbat i tre timmar. Vi hade ett afterparty. Det är inte mycket men jag blir glad för alla timmar jag kan få! Rasmus skulle ordna mat tills när jag kom hem men eftersom jag kom hem en hel kvart för tidigt så fick jag vänta 45 minuter innan han började med maten. Eller ja, jag tröttnade och gick och hämtade den och när han sen kom ner sa jag till honom att steka. Vilket han faktiskt gjorde. Helt okej dag idag med andra ord ,men nu är jag rejält trött i benen. Och allmänt trött. Ska ta och umgås med sängen strax.
 
Justja, vi visade den istort sett färdiga hemsidan för Neil med. Då upptäckte jag att det står att alla priser är giltiga till 31 september. Finn ett fel med det! Kul att jag inte upptäckt det förens nu. Men tröstar mig med att jag bara skrivit av det Neil har skrivit på den nuvarande hemsidan så inte helt och hållet mitt misstag.

Lilla Anna och Stora världen

Nu på Nya Zeeland

RSS 2.0