28/3

Så vad har vi gjort sen sist.
 
Vi utforskade Sydney. Kollade in Darling Habour som var fint och Opera House för det ska man ju se!
 
Dagen efter det satte vi oss i bilen. Och sen har vi bara kört och kört och kört. Rätt bokstavligt talat. Det har blivit många många mil i bilen. Målet är Cairns men vi kanske ger upp innan pga jättelångt och vi vill ju inte spendera all tid i bilen. Det löser sig!
 
Vi har tappat räkningen nu på hur många döda kängurus vi sett vid vägkanten. Hoppas på en levande snart. 
 
Tyvärr gick inte bilen att sova i som jag hade hoppats. Men vi fick ett tält (och en tunn luftmadrass) som någon lämnat på vandrarhemmet. Dock luktade tältet unket för de hade lämnat det blött. Så första natten sov jag i bilen och Rasmus i din hängmatta. Fungerar det med. 
 
Vi har inte hittat gas till köket och mataffärerna har varit lite hipp happ stängda nu under påsken så det gar blivit mycket snabbmat. Får försöka ändra på det nu. Våra NZ pengar är nästan slut redan och då har vi inte ens börjat gjort aktiviteter. Men vem behöver pengar när man kan ha roliga minnen. Right? 
 
Trots att det officiellt är höst här nu så är det himla varmt. Och framförallt, himla hög luftfuktighet! Vi är konstant svettiga liksom. Vi är väldigt glada att hyrbilen till skillnad mot Subarun faktiskt har luftkonditionering. 
 
Men vi har det bra här. Australien är inte speciellt likt Nya Zeeland. Jag skulle snarare säga att det liknar USA. Utseendemässigt iaf med byggnader och så. Men annan natur! Ska bli kul och komma igång och se o göra lite saker nu. Rasmus såg wallabies imorse!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Lilla Anna och Stora världen

Nu på Nya Zeeland

RSS 2.0